A www.rtve.es/catalunya

El web de TVE Catalunya commemora els 100 anys del naixement de Salvador Espriu

  • La pàgina web recupera durant tot l'any, de l'arxiu de TVE, tots els programes en que va participar el poeta català, com el "Vostè pregunta" de Joaquim Maria Puyal

COMUNICACIÓ - TVE CATALUNYA
1 min.

El web de TVE Catalunya celebra durant el 2013 l'Any Espriu en commemoració del centenari del naixement del poeta a Santa Coloma de Farners. Els telespectadors podran tornar a veure a www.rtve.es/catalunya els programes en els que va participar.

Amb motiu de l'Any Espriu, TVE Catalunya recupera les diferents peces de l'Arxiu que protagonitza Salvador Espriu.

Es pot tornar a veure el programa "Vosté pregunta", amb Joaquim Maria Puyal, en una conversa amb Salvador Espriu i les preguntes dels telespectadors del programa.

El web de TVE Catalunya també recupera el capítol "Tres poetes, tres cementiris marins" del programa "Els camins de la calma", dedicat a tres cementiris on resten les tombes dels poetes Víctor Català, Salvador Espriu i Rosa Leveroni. En l'apartat d'Espriu es veuen imatges del cementiri d'Arenys amb l'acompanyament de fons dels versos del poema "Cementiri a Sinera".

Per la seva part, el programa "Moments" va dedicar una capítol a la literatura catalana on surten imatges i declaracions d'Espriu i versos del poeta cantats per Raimon.

I finalment, i aquest cop en castellà, es pot tornar a veure l'entrevista que li va fer Joaquín Soler Serrano, mestre de l'entrevista, al programa "A Fondo" parlant de la poesia i la vida.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz