"59 segons" rep el micròfon de plata dels Premis APEI

  • La Junta Directiva d'APEI ha considerat el programa de debat de TVE Catalunya dirigit per Francesc Cruanyes un dels espais destacats del 2011

COMUNICACIÓ - TVE CATALUNYA
2 min.

L'Associació Professional Espanyola d'Informadors de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet concedeix cada any els Premis APEI Catalunya, per reconèixer la trajectòria i creativitat entre els professionals dels mitjans. En l'edició d'enguany el programa de TVE Catalunya "59 Segons" ha estat guardonat en la categoria de Televisió.

La Junta Directiva d'APEI ha considerat "59 Segons" un dels programes destacats de l'any 2011. Un any marcat per les eleccions autonòmiques de maig i les eleccions generals de novembre, la crisi econòmica, les polítiques d'austeritat dels governs i les manifestacions dels indignats.

A més, "59 Segons", l'espai de debat polític i social encapçalat per Cristina Puig i dirigit per Francesc Cruanyes, va començar la seva cinquena temporada al setembre amb un canvi de canal en l'emissió, el programa s'emet els dijous al voltant de la mitjanit per La 1. Des del seu pas a la primera cadena de TVE, "59 segons" ha tingut molt bona acollida dels espectadors i unes bones dades d'audiència. El programa d'ahir, dedicat a la sanitat pública va aconseguir un 7.7% de quota de pantalla.

Des de l'inici d'aquesta nova temporada, han passat pel programa els caps de llista dels candidats per Barcelona a les eleccions del 20-N Carme Chacón, Josep Antoni Duran i Lleida, Jorge Fernández Díaz, Alfred Bosch i Joan Coscubiela i els consellers Felip Puig, Boi Ruiz i Josep Lluís Cleries.

El programa, a més de tractar l'actualitat política, també se centra en temes socials com l'ensenyament, l'educació o l'economia.

L'acte d'entrega dels premis tindrà lloc al Balneari Vichy Catalan, el dissabte 3 de desembre. Estarà presentat per la periodista i directora del programa de Radio 1 "Afectos en la noche" de RNE, Sílvia Tarragona.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz