Noticias
Mobilitat Sostenible

El Govern millora el servei per als usuaris dels cotxes elèctrics de les Balears

  • La xarxa MELIB inclou atenció telefònica les 24 hores els 365 dies de l'any

  • Es posa en marxa el dia 20 de juliol

RTVE BALEARS
2 min.

Els conductors de les Illes Balears gaudiran a partir de demà, dimecres 20 de juliol, d'una millora en el servei de manteniment i l'atenció al client als punts de recàrrega de vehicles elèctrics.

Més atenció telefònica

La Nova Xarxa MELIB (Mobilitat Elèctrica a les Illes Balears) incorpora un nou servei d'atenció per telèfon i correu electrònic d'atenció al client que funcionarà les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any, que els usuaris podran fer servir en cas d'incidència tècnica. Estarà disponible a tots els punts de recàrrega de la xarxa i servei permetrà de resoldre la majoria d'incidències de manera remota. El servei es posarà en marxa de manera progressiva en català, castellà i anglès durant tot l'any tot i que també està previst que incorpori l'alemany durant els mesos d'estiu.

L'altra gran millora quant a l'experiència d'usuari és la nova aplicació mòbil optimitzada que permet de comprovar la disponibilitat dels punts de recàrrega de la xarxa. Els usuaris que ja disposin de l'aplicació hauran d'actualitzar-la. Així mateix, l'ús dels punts de recàrrega estarà restringit als usuaris de l'aplicació.

Manteniment del punt de recàrrega

A més a més, a partir d'ara, el posarà a disposició dels ajuntaments el manteniment dels punts de recàrrega que es revisaran cada any. Actualment, les Illes Balears compten amb 927 punts de recàrrega (entre els de gestió pública i privada), 702 dels quals formen part de la xarxa MELIB. Els vehicles que s'endollen a la xarxa MELIB es carreguen amb electricitat d'origen renovable produïda per l'Institut Balear de l'Energia. En total n'hi ha 536 a Mallorca, 72 a Menorca i 70 a Eivissa als que ara se sumen 24 a Formentera, arribant així a totes quatre illes. La previsió és que les Balears comptin amb mil punts de càrrega abans de Cap d'Any.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz